Bericht versturen
Thuis

Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaat
CHINA Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd certificaten
CHINA Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Het is zeer aardig om met sacontelecombedrijf samen te werken, gaven opdracht wij tot de hoge machtsuav hommelstoorzender, hebben zij rijke ervaring op verzending, ontvangen wij het zonder enig probleem. Wij hebben met sacontelecom 4 jaar gewerkt. Een zeer eerlijk bedrijf, dankzij om onze parnter te zijn.

—— Patrick

Wij werken met lokale regering en militair, sacontelecom de werken samen met ons om voertuigbom het blokkeren systeemoplossingen te doen. Zij zijn zeer geduldig in het leiden van en het oplossen van om het even welke problemen die zich voordoen. Het is een zeer prettige samenwerking. Zeer professionele en betrouwbare fabriek.

—— Fernando

Het is onze zesde keer om met sacontelecommunicatie samen te werken. De naverkoopdienst is zeer goed. Wanneer wij probleem hebben, zijn zij zeer geduldig om ons tot de kwestie te begeleiden worden opgelost. Dank u voor uw beroeps.

—— Lupu

Είμαι από την Ελλάδα, συστήνω αυτή την εταιρία σακόν τηλεπικοινωνιών. Είναι πολύ υπομονετικοί και επαγγελματίες. Γρήγορη αποστολή και καλή ποιότητα. Ευχαριστώ πολύ! Θα συστήσω στους φίλους μου να αγοράσουν.

—— Basilis Angelopoulos

Compramos los bloqueadores DE señal DE 315 Mhz y 868 Mhz 433 Mhz, funcionó muy bien. Muchasgracias. Van tenemospedidos van Volveremosde nuevo Si futuro van Gr Engelse.

—— Carlos Hernandez

Ik ben online Chatten Nu
lopende band
1 2 3 4 5
Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd
600W maak de Stoorzender van het Hoge Machtssignaal waterdicht
Test voor hoge en lage temperatuur
Buiten testend de mens-pak stoorzender
Stoorzenderpakket

600W maak de Stoorzender van het Hoge Machtssignaal waterdicht

Test voor hoge en lage temperatuur

Buiten testend de mens-pak stoorzender

Stoorzenderpakket

 • lopende band

  De Telecommunicatieco. van Shenzhensacon, Ltd wordt opgericht in 2011 gelegen in Stad, de Provincie van Guangdong. Na 10 jaar ontwikkelings, nu hebben wij 3 productielijnen. Voor Desktop en draagbare signaalstoorzender, hebben wij de capaciteit tot 6000 eenheden/maand. Voor stoorzender van de Hoge machts de mobiele telefoon en openlucht waterdichte signaalblocker, is de capaciteit tot 2000 eenheden/maand. Voor Hommeluav de stoorzender van het de hommelkanon van de signaalstoorzender, is de capaciteit tot 1500 eenheden/maand. Voor VVIP-van het het Konvooisignaal van de Bomstoorzender de stoorzender op een voertuig gemonteerde stoorzender, is de capaciteit tot 300 eenheden/maand. Voor van de mens-Pak het signaalstoorzender stoorzenderrugzak, is de capaciteit tot 300 eenheden/maand. Voor Mobiel telefoonsignaal is het hulpcellphonesignaal de hulp mobiele repeater van het telefoonsignaal, de capaciteit tot 2000 eenheden/maand. Nu worden onze producten over de hele wereld verkocht. Zoals Midden-Oosten, Zuid-Amerika, Brazilië, Duitsland, Polen, Spanje, Italië, Rusland, Afrika, Thailand en enz.

  Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd fabriek productielijn 0

  Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd fabriek productielijn 1

  Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd fabriek productielijn 2

  Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd fabriek productielijn 3

  Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd fabriek productielijn 4

  Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd fabriek productielijn 5

   

   

   

   

   

    

 • OEM / ODM
  Wij, Sacon - Telecom heeft een eigen team van ontwerpers, we kunnen verschillende typen maken van de behoeften van OEM & ODM-klanten! Welkom bij een bezoek om een ​​langdurige win-win-samenwerking te starten.

 • R & D
  Sacon-Telecom heeft een eigen R & D-groep die meer dan 8 jaar op dit gebied werkt. Onze ingenieurs zijn van de middelbare school. En rijke ervaring met RF-jamming- en repeaterproducten. We zijn voortdurend aan het innoveren en verbeteren geweest en streefden ernaar om klanten betere oplossingen te bieden.

Contactgegevens
Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Jena

Tel.: +86-15818561923

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)