Bericht versturen
Thuis

Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Telecommunicatieco van Shenzhensacon. Ltd, in 2011 wordt gevestigd, is de professionele fabriek voor van de veiligheidsbescherming en draadloze communicatie producten dat. Met Stevig spoorverslag van succesvolle ontwikkeling en plaatsing van geavanceerde radioverbindingstechnologieën. Specifiek aan het verstrekken van innovatieve en rendabele die oplossingen aan rf-Signaaloplossingen door verschillende technologieën rond de wereld worden ervaren.


 

CHINA Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

CHINA Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1


Sacontelecom ontwikkelt betrouwbare binnen en openluchtdekking en optimiztionrepeateroplossingen voor bureaus, restaurants, hotels, handelscentra, platteland, woonwijken, toeristentoevlucht, en stadions op diverse netwerken van GSM850 GSM900 GSM1800 GSM1900 CDMA850 CDMA1900 evenals systemen WCDMA en td-SCDMA. Mobiel Telefoonsignaal de Hulp, Enige Spanningsverhogers van het de Telefoonsignaal van de Bandcel, de Dubbele Spanningsverhogers van het de Telefoonsignaal van de Bandcel, de Drievoudige Spanningsverhogers van het de Telefoonsignaal van de Bandcel, Mobiele het Signaalspanningsverhogers van de Vierlingband, het Signaalspanningsverhogers van 4G LTE en enz.

CHINA Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

CHINA Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3


 

Wij zijn de hoofdfabrikant van allerlei de stoorzender van de CeltelefoonBomstoorzender, de Stoorzender van IED RCIED, de stoorzender van het Autokonvooi, VIP Bomstoorzender, de Stoorzender van het Hommelsignaal-- Kanontype en doostype,  Draagbare Signaalstoorzender, de Stoorzender van het Desktopsignaal, de Stoorzender van het Hoge Machtssignaal, GPS-Stoorzender, WiFi-Stoorzender, Handbediende GPS-Stoorzender, 315|433 telefoonblocker, VHF|UHFblocker van de Celtelefoon, 4G-de Stoorzender van de Celtelefoon, Blocker van het de Telefoonsignaal van de Walkie-talkiecel, de Hoge Machtsstoorzender van 480W, 5.8G-Signaalstoorzender, Camerastoorzender, Frequentiestoorzender, Op een voertuig gemonteerde Stoorzender, Stoorzender van het Auto de Verre Signaal, de Stoorzender van het Netwerksignaal en enz.  Wij kunnen voor uw speacial verzoek aanpassen, en gaan uw plaats u samen helpen. OEM en ODM zijn beschikbaar.

 

 

CHINA Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

CHINA Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5

 


Sacontelecom bezit professionele R&D-centra in Shenzhen, high-tech manufactory die in manfacturer en onderzoekdraadloze communicatie „Sacontelecom“ in dienst nam. Wij hebben overvloedige ervaring in technologie, beheer en marketing. Wij hebben integrited productieteam, technologie-team, R&D-team, verkoopteam en het team van de naverkoopdienst. Wij werken met vele universiteiten, universiteiten, onderzoekseenheden samen en worden betrokken bij overheidsactiviteiten.

 

 

Het onthaal aan onze plaats en krijgt om ons te kennen! Wij waarderen elke kans om zaken met uw geacht bedrijf te doen! Maak tot de wereld een betere plaats door groene technologie! Sluit aan me nu bij ons!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Telecommunicatieco van Shenzhensacon. Ltd, in 2011, Sacontelecom wordt gevestigd heeft in het ontwerpen van en de productie van het Blokkerende Materiaal van rf en Draadloze Dekkingsproducten meer dan 10 jaar die gedaan.

 

 

In 2011, hebben wij 2G, 3G-slechts signaalstoorzenders, en de enige spanningsverhoger van het de bandsignaal van het bandsignaal hulp, dubbele.

 

 

In 2015, beginnen wij om 4G-signaalstoorzender, VIP bomstoorzenders, de stoorzenders van IED Riced en de drievoudige spanningsverhogers van het band mobiele signaal te doen.

 

 

In 2019, komt 5G, is onze 5G-signaalstoorzender, ook UAV hommelstoorzender, uit audiostemstoorzender, de versterker van het 4 bandensignaal,

 

 

en de versterker van het 5 bandensignaal, 5G-signaalspanningsverhogers.

 

 

In 2021, hebben wij ons eigen handelsmerk Sacontelecom. Wij zullen nieuwe producten blijven ontwikkelen met het tempo van The Times omhoog te houden.

 

 

 

Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Sacontelecom

Aantal werknemers : 10~50

Jaarlijkse omzet : 100,0000-1,000,0000

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Certificaten CHINA Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Certificaten CHINA Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Certificaten CHINA Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Certificaten