Contacteer ons

Contact Persoon : Jena

Telefoonnummer : +86-15818561923

WhatsApp : +8615818561923

Free call

Signaalstoorzenders voor Koppige Bestuurders

April 17, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over Signaalstoorzenders voor Koppige Bestuurders

Een mobiele stoorzender van het telefoonsignaal voor bestuurders wordt momenteel ontwikkeld voor verdere verkeersveiligheid. Natuurlijk, zal de bestuurder niet al meestal alleen in de auto zijn. Het signaal-blokkerend systeem zal niet het signaal van de passagiers beïnvloeden aangezien het slechts laag-waaier is. Dat betekent zij kunnen blijven gebruikend hun mobiele telefoons tijdens een autorit zonder de bestuurder te onderbreken.

 

Dit systeem werd ontwikkeld om de risico's te verminderen om ongevallen te drijven toe te schrijven aan mobiel telefoongebruik terwijl het drijven. Het wordt gepoogd te helpen bestuurders ontmoedigen in dienst neemt in een mobiel telefoongesprek terwijl het drijven, zelfs met het gebruik van hands-free apparaten. Die manier, zullen zij zich meer bij het drijven kunnen concentreren en hun mening op de weg houden.

 

Een groep onderzoekers werkte samen om deze innovatieve technologie te maken gebeuren. Een smart device zal kunnen vertellen als de persoon achter het wiel een mobiele telefoon terwijl het drijven van het voertuig gebruikt. Zodra het, zal het automatisch de signaalstoorzender teweegbrengen om het mobiele de telefoonsignaal van de bestuurder te blokkeren. Natuurlijk, zal dat de bestuurder ertoe aanzetten om zich de mobiele telefoon weg te zetten en meer bij het drijven te concentreren.

 

Zelfs met alle drijfwaarschuwingen rond ons, kunnen sommige bestuurders werkelijk koppig zijn over het gebruiken van hun mobiele telefoons terwijl het drijven. Zou het kunnen geen mobiele telefoons gebruiken terwijl het drijven op de weg genoeg reden moeten zijn om deze gevaarlijke gewoonte te beëindigen. Hopelijk, zal elk voertuig rond de wereld deze innovatieve uitvinding voor veiligere wegen in de toekomst hebben. 

 

Een stoorzender van het voertuig mobiele signaal is meer en meer nodig, ook voor militaire auto's. Wij Sacon hebben vele die soorten stoorzenders voor voertuigsystemen worden gebruikt. Welkom om ons voor nadere informatie te contacteren. 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in