Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd

De professionele leverancier van mobiele signaalstoorzender, mobiel telefoonsignaal hulp en draadloze detector meer dan 9 jaar in China. 

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: Sacon
Aantal werknemers: 10~50
Jaarlijkse omzet: 100,000-1,000,000
Opgericht Jaar: 2011
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

De Telecommunicatieco van Shenzhensacon. Ltd, dat in 2011 wordt gevestigd, is aan het front van draadloze revolutie en Ministerie van

Informatietechnologie. Met Stevig spoorverslag van succesvolle ontwikkeling en plaatsing van geavanceerde radio

communicatietechnologieën. Specifiek aan het verstrekken van innovatieve en rendabele oplossingen aan rf-Signaal

Oplossingen die door verschillende technologieën rond de wereld worden ervaren.


China Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1


Sacon ontwikkelt betrouwbare binnen en openluchtdekking en optimiztionrepeateroplossingen voor bureaus, restaurants,

de hotels, handelscentra, platteland, woonwijken, toerist neemt, en stadions op diverse GSM850 zijn toevlucht

De netwerken van GSM900 GSM1800 GSM1900 CDMA850 CDMA1900 evenals systemen WCDMA en td-SCDMA.

Mobiel Telefoonsignaal de Hulp, Enige Spanningsverhogers van het de Telefoonsignaal van de Bandcel, Dubbel de Telefoonsignaal van de Bandcel

Spanningsverhogers, de Drievoudige Spanningsverhogers van het de Telefoonsignaal van de Bandcel, Mobiele het Signaalspanningsverhogers van de Vierlingband, het Signaal van 4G LTE

Spanningsverhogers en enz.


China Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

China Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3
 

 

Wij kunnen allerlei de stoorzender van de Celtelefoon, de Stoorzender van het Hommelsignaal doen-- Kanontype en doostype,  Draagbare Signaalstoorzender, de Stoorzender van het Desktopsignaal, de Stoorzender van het Hoge Machtssignaal, GPS-Stoorzender, WiFi-Stoorzender, Handbediende GPS-Stoorzender, 315|433 telefoonblocker, VHF|UHFblocker van de Celtelefoon, 4G-de Stoorzender van de Celtelefoon, Blocker van het de Telefoonsignaal van de Walkie-talkiecel, de Hoge Machtsstoorzender van 480W, 5.8G-Signaalstoorzender, Camerastoorzender, Frequentiestoorzender, Op een voertuig gemonteerde Stoorzender, Stoorzender van het Auto de Verre Signaal, de Stoorzender van het Netwerksignaal en enz.  Wij kunnen voor uw speacial verzoek aanpassen, en gaan uw plaats u samen helpen. 

 

China Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

China Shenzhen Sacon Telecom Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5

 


Sacon bezit professionele R&D-centra in Shenzhen, high-tech manufacoty die in manfacturer in dienst nam en

onderzoekdraadloze communicatie „SACON“. Wij hebben overvloedige ervaring in technologie, beheer en

marketing. Wij hebben integrited productieteam, technologie-team, R&D-team, verkoopteam en de naverkoopdienst

team. Wij werken met vele universiteiten, universiteiten, onderzoekseenheden samen en worden betrokken bij overheidsactiviteiten.

 

 

Het onthaal aan onze plaats en krijgt om ons te kennen! Wij waarderen elke kans om geachte zaken met uw te doen

bedrijf! Maak tot de wereld een betere plaats door groene technologie! Sluit aan me nu bij ons!

Geschiedenis

 De Telecommunicatieco van Shenzhensacon. Ltd, in 2011, Sacon wordt gevestigd heeft in het ontwerpen en productie die gedaan

Het Blokkerende Materiaal van rf en Draadloze Dekkingsproducten meer dan 6 jaar,

 

 

De draadloze Dekkingsproducten omvatten rf-Repeater.
 


De rf-Repeateroplossingen zullen vlotte en duidelijke vraag, alle bandbreedte en mobiele normen met inbegrip van TETRA, iDEN de reeks 4G, CDMA2000, 3G (WCDMA) evenals td-SCDMA, van GSM850 steunen, van EGSM, van GSM900, van DCS1800, van PCS1900, van CDMA800, van CDMA450, van LTE brengen.

Zoals, verbindt de Brede bandrepeater, selectieve Repeater, Kanaal selectieve Repeater, frequentie-Verplaatst Repeater, Vezel Optische Repeater, Digitale ICS Repeater, TMA, TMB, Micro- Repeater, de Signaalspanningsverhoger Van de consument.

 

 

Het Blokkerende Materiaal van rf omvat het Signaalstoorzender van de Celtelefoon en rf-Communicatie Stoorzender (20-6000MHz).
 


Sacon is de belangrijkste vernieuwer op het gebied van rf-het blokkeren, aanbiedend een uitvoerige waaier van het blokkeren van materiaal en systemen dat een bewezen verslag van betrouwbaarheid en prestaties in allerlei toepassingen en milieuvoorwaarden hebben.
 


Bij zich het verzetten van de tegen altijd groeiende bedreiging van geïmproviseerde explosiemiddelen met afstandsbediening (RCIEDs), hebben wij zwaar in de ontwikkeling van een waaier van multi-band, eigenlijk-hoog-machts blokkerende systemen voor de bescherming van troepenvervoer, militaire en politiecontroleposten, grote regeringsondernemingen, van bomopruimingsploegen en VIP konvooien geïnvesteerd.
 


Zoals, de blokkerende apparaten van de Hoge machtsbom, Militaire IED-stoorzenders, Digitale programmeerbare stoorzender, VIP de Stoorzenders van de Konvooibom (RCIED-Stoorzenders), de Mobiele Stoorzenders van het Telefoonsignaal, Gevangenisstoorzenders, Draagbare Stoorzenders, Handbediende Stoorzenders, om alle activiteiten van het typesterrorisme in tegenovergestelde richting aan te passen.

 

 

wij hebben rish ervaring op mobiele repeaters en stoorzenders, hebben wij onze goederen aan vele landen, zoals verkocht

De V.S., het UK, Frankrijk, Rusland, Polen, Spanje, India, Indonesië, Kazachstan, Kazachstan, Iran, Nieuw Zeeland en enz.  

Dienst

Gsm van de Saconlevering de repeaterspanningsverhoger, hulprepeater van de cdma de mobiele telefoon, mobiele de repeaterspanningsverhoger van DCS, PCs signaleert repeaterspanningsverhoger, wcdma/3g-de hulprepeater van de celtelefoon, versterker van de het signaal hulprepeater van 4G de mobiele, LTE-van de de band cellulaire repeater van de celrepeater het hulp, dubbele signaal van de de band mobiele telefoon hulp, drievoudige hulprepeaterversterker, het signaal hulprepeater van de vierlingband, wifi/Wlan-repeaterspanningsverhoger, Pico-repeater, mobiele de telefoonspanningsverhoger van Pico, hulp de repeaterversterker van het autosignaal, digitale repeaterspanningsverhoger, de spanningsverhoger van de huisrepeater en enz.

 

 

Sacon levert ook mobiele stoorzenderblocker isolator, mobiele blocker van de telefoonstoorzender isolator, de stoorzenderblocker van de celtelefoon isolator, rf-stoorzenderblocker isolator, blocker van de het signaalstoorzender van de celtelefoon, mobiele de stoorzenderblocker van het telefoonsignaal, gsm stoorzenderblocker, 3g-blocker van de signaalstoorzender, 4g-blocker van de signaalstoorzender, mobiele de stoorzenderblocker van 2g, Wimax-stoorzenderblocker, blocker van de de telefoonstoorzender van 2.4G/5.8G mobiele, VHF/UHF-blocker van de signaalstoorzender, wifi/Bluetooth-stoorzenderblocker, Lojack-blocker van de signaalstoorzender, blocker van de Spionstoorzender, Antiblocker van de signaalstoorzender, GPS-stoorzenderblocker, de stoorzenderblocker van de gevangenistelefoon, hoge krachtige blocker van de cellphonestoorzender, blocker van de hommelstoorzender, blocker van de vediostoorzender, draagbare blocker van de signaalstoorzender, Desktop stoorzenderblocker, mini de stoorzenderblocker van de celtelefoon, bomstoorzender en ect.

 

 

Welkom om ons te contacteren!

Ons Team

Sacon heeft ons eigen Ontwikkelingsteam, Verkoopteam, het team van de Naverkoopdienst, Technisch team.

 

 

Ontwikkelingsteam

 

Het grootste deel van onze ingenieurs behalen van middelbare school een diploma, en hebben rijke ervaring op dit gebied. Wij kunnen ontwerpen en doen aangepaste signaalspanningsverhogers en cellphonestoorzenders als speciaal verzoek van klanten. OEM & ODM zijn beschikbaar.

 
 
Verkoopteam
 
Al onze salers werkt meer dan 1 jaar aan dit gebied, zijn zij zeer vertrouwd met mobiele signaalspanningsverhogers en mobiele signaalstoorzenders, kunnen zij met cliënten goed communiceren. Onze afdelingschef werkt aan deze producten meer dan 10 jaar, is zij goed bij de markt.
 
 
Het Team van de naverkoopdienst
 
De kern moet al cliëntenprobleem oplossen wanneer zij die de spanningsverhogers en de stoorzenders met behulp van of verkoopt spanningsverhogers en stoorzenders opnieuw. Voor het grote project, kunnen wij zelfs naar het buitenland gaan om het probleem op te lossen.
 
 
Onthaal zich in Sacon aan te sluiten bij! 
 
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in